L.A fucking L.A



Seyaaah in fucking L.A!!

Vinter jacka check! #Gant


Helgens bravader

Helgen som var tävlade jag! Fick världens bästa rundor och nu är känslan tillbaka, åh det känns sjukt bra!!

Blev en 2a plats i första klassen och en 1a plats i andra klassen. Jag har världens bästa ponny!
Miranda♥




Clara Linnéa Olivia Larsson





Det här är min vän Clara Larsson! Visst är hon en riktig liten gulle plutt?

Jag tänkte iallafall skriva hur vi lärde känna varandra och hur underbar denna BRUDEN är!

Det var nog jag som tog upp kontakten med Clara på sms (?), sen började vi små smsa lite med varandra och följa varandra på INSTAGRAM bl.a, gilla bilderna där och kommenterade ibland.
Sen bestämde Sandra Malmberg, Clara och jag oss för att träffas en söndag. Men på fredagen hade varken Clara eller jag något för oss, så Clara rullade hem till mig helt enkelt. Det var jätte nervöst, med tanke på att vi inte träffats innan. Men vi klickade riktigt bra, pratade om lite allt möjligt och kollade film, sen åkte Clara hem senare på kvällen. På söndagen kom dom till mig också.

Ja, efter det så smsade vi mer och mer varandra och började prata och lite mer ytliga/privata saker. Sen träffades vi på stan och käkade tillsammans. Sen bytte jag skola till Risbergska och Clara går ju där, så då blir det ju att vi ses där nästan varje dag och sen går jag i hennes Italienska grupp!
En dag på helgen åkte jag hem till Clara och vi drog ut på stan, käkade, gick långt åt skogen, pratade om allt, kollade film och hade det allmänt trevligt och Clara har även sovit hemma hos mig!

Grejen är den att hon har gått i samma klass som min tvillingbror i 3år på Gumeliusskolan! Men vi har inte haft någon kontakt den tiden och jag har inte haft tanken att vi skulle få det heller.

Jag är så sjukt glad att jag har träffat Clara Linnéa Olivia Larsson, hon är verkligen världens härligaste, finaste, omtänksammaste, bästaste Clara!
Hon får mig alltid så himla glad och vi kan prata om exakt allt, jag kan lita på henne upp till 110% och det finns ingen annan jag litar på. Som det känns idag, skulle jag gräva ner mig under jorden och hon försvann ur mitt liv! Hon har en sån stor plats i mitt hjärta, även fast vi känt varandra en sån kort tid. För mig känns det som vi varit vänner i flera år! Jag känner mig själv och jag har haft en dålig period ett tag, skulle jag inte haft Clara skulle jag ligga hemma och tycka synd om mig själv. Men Clara ljusar upp mina dagar, när jag vaknar på morgonen och tanken kommer fram ''Ryck upp dig Felicia, tänk på dina underbara vänner, speciellt Clara'' Hon har liksom det lilla extra. Hon är en av mina bästa vänner. Dom är få. Alla borde ha en vän som Clara.
Du vet vart du har mig Clara, jag är alltid på din sida, vad som än händer! Utan Clarirari, ingen Fillster.

JAG ÄLSKAR DIG!♥